Dünya Su Günü

Suyun önemini vurgulamak, su ile ilgili küresel sorunlara vurgu yapmak, tatlı su kaynaklarının önemine dikkati çekmek ve su kaynaklarının sürdürülebilir kullanımını teşvik etmek amacıyla her yıl 22 Mart Uluslararası Dünya Su Günü kutlanıyor. Bizler de suyun önemini vurgulamak, su kaynaklarının sürdürülebilir kullanımını teşvik etmek , suyun israfını önlemek amacıyla öğrencilerimiz ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Burcu ve Banu Öğretmenlerimizin rehberliğinde yapılan etkinliklerde önce okul içindeki öğrencilere bilgilendirme yapıldı. Sonrasında da ellerimizdeki dövizlerle mahalle esnafı ziyaret edilerek farkındalık oluşturmaya çalıştık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

22.03.2024 221

22-03-202422-03-202422-03-2024