Okul Kütüphanemiz,  Okul Kapanana Kadar  Öğrencilerimizin Kullanımına Açık Tutulmaktadır

Okul Kütüphanemiz, Okul Kapanana Kadar Öğrencilerimizin Kullanımına Açık Tutulmaktadır

Okul kütüphanemiz ders saati bitiminden okul kapanana kadar  öğrencilerimizin kullanımına açık tutulmaktadır ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete erişimleri sağlanır. Ayrıca aktif olarak akıllı tahta her zaman hizmetlerindedir.  Öğrencilerimiz okuma saatleri için ihtiyaçları olan kitapları almakta ve ders bitiminde kütüphaneye teslim etmektedir. Ayrıca kütüphanemiz İngilizce ve Arapça öğretmenlerimiz tarafından, istekli öğrencilerimize İngilizce/Arapça ek çalışmalar ve projeler için kullanılmaktadır.

31.05.2023 113

31-05-202331-05-202331-05-2023