23 Nisan Zehra Hanım İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Problemlere çözüm üretebilen, yarınlarını planlayabilen, tarihi ve kültürel mirası ile milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nitelikli ve onurlu bir gençlik yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi; nitelikli din öğretimini ön planda tutarak; milli, dini, ahlaki ve kültürel mirasa sahip çıkan, bilime ve bilimsel yöntemlere değer veren, düşünce özgürlüğünü ilke edinen, dini kendi kaynaklarından, aslına uygun bir biçimde öğrenen, evrensel değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmek

Başarılar: 2016-2017 Yılı TEOG 2. Dönem Türkiye birincisi

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ:09:00 DERS BİTİŞ SAATİ:16:00
Isınma: DOĞALGAZ-KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE, ARAPÇA
Servis Bilgisi: Okulumuzun 8 adet öğrenci servisi bulunmaktadır. Bu servisler Kayışdağı, Fındıklı, İçerenköy, Altıntepe, Küçükyalı, Bostancı ve Ataşehir´den öğrenci taşımaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futbol Takımları, Basketbol Takımları, Voleybol Takımları ile Türkiye geneli, il geneli ve ilçe genelinde turnuva ve yarışmalara katılmaktayız.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları ve TÜBİTAK 4006 Projeleri yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Her Sınıfın Yetim Kardeşi Var, Kardeş Okul, Misafirim Öğretmenim, Öncü Kadıköy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz projelerine katılım sağlamaktayız.
Diğer Hususlar: Kadıköy geneli Gül Kokusu, Meal Yarışması, İngilizce kırk hadis yarışmasında her yıl katılım sağlayarak dereceler alınmaktadır.

Telefon - 0216 362 21 49

Belgegeçer - (216) 362 2148

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://23nzhiho.meb.k12.tr

Adres - BOSTANCI MAHALLESİ GÜMÜŞÇÜ SOKAK NO18/1 KADIKÖY/İSTANBUL

Öğretmen :28
Öğrenci :210
Derslik :15
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :2730
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :TEKLİ (NORMAL)

Yerleşim Yeri - İSTANBUL´UN ANADOLU YAKASINDA BULUNAN KADIKÖY İLÇESİNE BAĞLI BOSTANCI MAHALLESİNDE MERKEZİ BİR BÖLGEDE BULUNMAKTADIR.

Adres - BOSTANCI MAHALLESİ GÜMÜŞÇÜ SOKAK NO18/1 KADIKÖY/İSTANBUL

Ulaşım Kadıköy-Pendik minibüsleri ve İETT 17 hat nolu otobüsleri ile minibüs yolundan Bostancı İstasyon Durağında inerek sahilde doğru 300 m sağda.Sahil yolundan İETT 16 nolu hat otobüsleri ile İskele durağında indikten sonra 300 m minibüs yoluna doğru yürüyerek direkt okula varılır. E-5 karayolundan Bostancı köprüsünden sahile doğru gidilerek alt geçitten geçtikten sonra ilk sağdan devam ederek 200 m sonra okula varılır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE